2014. november 20.

21.Fejezet~ Logan Windsor lánya

Magamtól jöttem, saját akaratomból vagyok itt, nem kényszerített senki. Kaptam egy ajánlatot, amit elfogadtam és úgy érzem, jól tettem. Az én életem úgyis romokban hever. Nincs apám, nincsenek barátaim, van egy kamu pasim és képmutató zsarnok lettem.
Adelet csak a hírnév érdekli. Alexis és Georgina a királynő alatvalói, akárki is a királynő. Ryannek és Fredonak nincs más választásuk, el kell viselniük. Bieber pedig egy rejtélyes kirakós, aminek a titkát senki sem tudja megfejteni és talán örökké megfejtetlen marad, de egy biztos, nem Patricia Kingl ennek az egyedüli oka.
- Kifelé!- Zavarta meg egy férfi a gondolatmenetem.
Agyamat kiürítve szálltam ki a Porsche terepjáróból. Drága autó, ha erre van pénze a fogvatartómnak, akkor remélhetőleg nem egy koszos pincébe leszek bezárva, de biztos, egy koszos pincébe leszek bezárva.
Két férfi a felkaromon fogtak és kezdtek el maguk után rángatni. Szorosan fogják a karomat, mintha menekülni akarnék. Egy hátsó kapun lépük be az óriási kertbe. Azonnal szemügyre veszem a házat, hatalmas és elegáns, a kert ugyancsak ilyen. Halk zene szól a ház egész környékén és nyüzsgés hallatszik odabentről, mintha valami rendezvény lenne bent. Telefonom erős csörgésbe kezdett amit a másik négy pasas is kiszúrt.
- Ezt most elveszem.- Vette ki a zsebemből az egyik.- Georgina, szép név.- Nézte a kijelzőt.- Rose most nem ér rá!- Vette fel a telefont, majd ki is nyomta.
Izmai megfeszültek, arca áradt a dühtől. Tekintetét rám emelte és szemei villámokat szórtak.
- Georgina Sheo?- Lépett hozzám közelebb.
Szemem sarkában ott ült a könny és nem tudom, mit kéne tennem. Meneküljek? Válaszoljak? Maradjak csendbe? Hirtelen egy pofont kaptam jobbról, úgy érzem jobb lesz ha válaszolok.
- Igen, ő volt az.- Küzködtem könnyeimmel, amik nem tudom miért de a felszínre akartak töri.
Idegesen kezdte markolászni a kezében lévő telefonom. Egyik lábáról a másikra állt át és az agya kattogása ezer méterről is hallatszódhat. Szemei cikázni kezdek a másik három férfin, majd a
harmadik felé fordult, ő az egyetlen aki még nem tett velem semmit sem.
 - Tartsd már kordában a lányod!- Vágta földhöz a telefonom, ami darabokra tört.
A férfi nyelt egy nagyot, majd aprót bólint. Szóval Georgina a lánya, szép kis család. Ha ezt BadGirl megtudná...
Tekintetem a Mr. Sheora vándort. Féltés és rettegés ül a szemében, egy pillanatra rám pillantott majd egyből elkapta tekintetét. Erei kezén kidagadnak és ökölbe feszülve várják a parancsot. Én is ilyen lennék a többiek számára, mint ez a férfi? Kegyetlen, könyörtelen, zsarnok aki mindenkit csak bánt? Talán... Szép ember lettél Rose Windsor gratulálok!
A férfi elém lépett, majd elő kapott a zsebéből egy kendőszerűt.
- Ne aggódj nem fog fájni!- Tartotta orrom elé.



Egy koszos, sötét helyiségben ébredtem. A fal penészes, a föld jeges és poros, ablak egyse, valószínüleg ez egy pince. Ilyenkor szokott jönni a horror filmekben a gyilkos és megöli az áldozatát, rosszabb esetben megerőszakolja vagy megkínozza előtte. De ez nem egy horror film, vagy valami hasonló. Teljesen egyedül ücsörgök egy koszos, ijesztő, undorító, hideg, sötét pincében. Telefonomtól megfosztottak, ezeknek is épp olyankor kellett hívniuk...
Kezem segítségél feltápászkodtam és valami menekülő út szerűt kezdtem keresni. Undorral az arcomon tapogattam végig a falat, míg nem egy oda nem illő tárgyat találtam. Ajtó. Kilincsre helyeztem a kezem és próbaltam lenyomni, de nem lehet, be vagyok zárva. Egyet sóhajtva az ajtó mellé roskadtam és körmömmel elkezdtem dobolni a padlón.
- Feltetszett ébredni?- Vágódott ki az ajtó.
Teljesen lesokkolva ültem a két izomagy előtt. Nem feleltem, csak elkaptam a fejem.
- Na gyere szépen!- Kapott fel az egyik.
Mire kisebb sikítás hagyta el a számat. Undorodom tőle, undorodok mindtől. Undorodom attól amit velem tesznek, anyáról nem is beszélve.
A lépcsőn felvonszoltak, majd egy folyó felé vették az irányt.
Olyan, mintha szemüveges lennék, de nincs rajtam szemüveg és nem látok tökéletesen. Próbálom kideríteni hova is megyünk, de nem tudom, viszont egyre jobban hallom azt a bizonyos zenét, amit megérkezésünkkor. Egy ajtó előtt álltunk meg, majd az egyik férfi kódszerűen kopogni kezdett rajt. Nem is kellett sok, az ajtó kinyílt és egy magas férfi lépett ki rajt, öltönyben.
- Ő lenne az új szerzemény?- Nézett rám.
- Igen, uram!- Válaszolt egyből.
Körbejárt minket, engem alaposan végig mérve.
- Remek!- Nézett elismerően rájuk.- Hogy hívnak?
- Rose Windsor.- Jelentettem ki, teljes félelemmel a hangomban.
A férfinek az arca eltorzult, idegesség és félelem költözött rá. Kezei ökölbe feszültek, szemei idegesen jártak és egész testében megmerevedett, teljesen megváltozott. A két fogva tartómat kezdte méregetni, idegesen. Felpillantottam az egyikre és teljes sokk tükröződött arcán.
- A lány, Logan Windsor lánya... Ti kiakartok nyiratni mindenkit?!- Emelte fel a hangját.- Ha megtudják, vérfürdő lesz! Nyirjátok ki, mielőtt Bieberrel ideérnének! De halkan, fogadás van!- Emelte fel mutató ujját.

KH:8

16 megjegyzés:

  1. nagyon jooo !!! siess a kovivel !! :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon joo siess !!!! :)

    VálaszTörlés
  3. Imadtam siess a kovivel *.* ♥♥!!

    VálaszTörlés
  4. ááááááááááááááááááá imádoooooooooooom!!! siess a kövivel:)<3♥♥♥♥

    VálaszTörlés
  5. Mikor lesz a következő rész ?
    Nagyon jó a blogod

    VálaszTörlés
  6. A legjobb blog a világon .

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó rész lett. Mikor lesz következő? :)

    VálaszTörlés
  8. 16.komment! Hamarosan erkezik az evadzaro!:))

    VálaszTörlés