2014. február 20.

10.Fejezet~ Forever you

"A csaj az én tulajdonom"... "A csaj az én tulajdonom"... "Tulajdonom"... "Tulajdonom"...
Azóta ez játszódik le a fejemben. Ez a jelenet. Ez a mondtad. Ez csak egy mondat volt, de mégis szörnyen nagy súlyú. Nem tudom kiverni a fejemből... Justin merev teste, ökölbe szorított keze, vérben forgó szemei és az a mondat.
Egy hete nem tudok másra gondolni.
Egy hete nem látták Justint.
Kevesebb, mint egy hete történt az egész. És minden miattam. Engem raboltak el. Engem akartak megölni. Engem mentett meg Justin. Az a délután egy örökké valóságnak tűnt.
- Rose!- Lökött oldalba Ryan ezzel kizökkentve gondolataimból, megráztam a fejem és ránéztem
- Ryan?- Meredtem rá kérdően
- Semmi baja.- Ölelt meg, mire egy kérdő pillantást vetettem rá- Justin...- Suttogta, mire visszaöleltem

- Szóval gyerekek! A csapatotokkal foglaljatok helyet a vonaton!- Üvöltötte el magát Mrs. Trachtenberg- Ryan! Hol van az a tuskó Justin?- Hunyorított
- Biztosíthatom tanárnő, hogy Justin nem hagyja ki az osztálykirándulást!- Mosolygott Ryan, de ez inkább egy lenéző mosoly volt, mire a mi drága ofőnk csak megforgatta szemeit
Ryan derekamra tette kezét, így maga mellett tartva, mögöttünk pedig a banda többi tagja lépked.
- Mekkora ribanc vagy!- Állt elém Alexis, tapsikolva
- Nem ribanc, az te vagy!- Közölte vele a tényt Ryan
- Ry cica!- Visított fel- Én vagyok a királynő, hogy mersz nekem ilyet mondani?- Kapkodta a levegőt
- Rose a királynő, te meg egy senki!- Hallottam meg magam mögül egy rekedtes hangot, majd hirtelen még egy kezet éreztem derekamon- Mehetsz!- Morogta Justin, de igazából magam sem tudom, hogy Ryannek vagy nekem szánta ezt az utasítás szerű mondatatot- Kurva!- Hallottam Justin morogását miközben elhaladtunk Alexisék mellett

- Ü-Ü-Ülhetek melléd?- Jelent meg a csaj akit utoljára Alexis "trónfosztási" próbáján láttam
- Te lennél Christa?- Vágtam egy elég érdekes grimaszt, mire csak sűrűn bólintgatni kezdett- Persze.- Tettem fülembe fülhallgatóim, hajnali 6 van és hulla vagyok, nem is kicsit. Valamint ez az idióta kérdés, négyes részek vannak, Justin ül velem szemben, Ryan mellette és mellettem volt az üres hely, mégis hova akart ülni? Az ablakba? Valamint ezt miért így kell megkérdezni? Mintha én lennék Coco Chanel, olyan érzésem támadt, de nincs ekkora szerencsém. Valamint, Justin is olyan furcsa, egyszer megtudna ölni, máskor meg megment, vigyáz rám, megvéd. Érthetetlen egy srác. Gondolat menetem telefonom hangos
pittyegése zavarta meg, ami majdnem megsüketített. BadGirl twittelt...

" Good Morning Chicago!
Ma reggel elindult osztálykirándulásra a Great Chicago Wind School, 12.B osztálya. Hiába, hogy hajnali hatkor indult a vonat, Alexis Good, még így is tett egy megjegyzést Rose Windsorra, minek eredményeképp, Justin Bieber döntött. Rose a királynő, Alexis pedig egy kurva! Gratulálunk királynő! De mikor került oda a nyakára, az a tetoválás? "
                                               

Hirtelen nyakamhoz kaptam és csak akkor érzékeltem, hogy elfelejtettem indulás előtt leengedni a hajam. Miért is kell nekem felgumizott hajjal aludnom?! Mikor még tesiztem, óra előtt alapozóval takartam el a kis tetoválásom, hiszen nálunk tilos volt. A tetkót még akkor csináltattam, mikor apum elhagyott minket, 13 éves voltam. Akkor kezdtem el foglalkozni a drogokkal és a többivel. A tetkót feketén csináltattam, anyám tudta nélkül, csak miután hazaértem akkor mutattam meg neki. Azért is csináltattam, mert apával eszméletlen jó volt a kapcsolatom, neki mondtam el, ha rossz jegyet kaptam, ha valaki tetszett, egyszerűen mindent! Majd egy nap bejött a szobámba, adott kép puszit és szorosan magához, miközben azt suttogta fülembe, hogy minden rendben lesz, majd még találkozunk. Azóta sem láttam, egy SMS-t kaptam tőle azt is 2 éve, hogy nagyon szeret és, ahogy betöltöm a 18-at mindent meg fogok tudni. Fél év és láthatom apát újra! Lehet, hogy elment de nem miattam, ezért is nem tudok rá haragudni, mert tudom, hogy nem akarta ezt tenni velem.

Az érzés, amikor úgy 40 szemet érzel magadon. Abból legalább 30-at a nyakadon, ahol a tetoválásod ékeskedik. Hirtelen a kontyhoz kaptam és kirántottam belőle a gumit, így hajammal eltakarva a feliratot. Feleslegesen, mert már mindenki tudja, de megnyugtat, ha mégis el van takarva.

A vonatról leszállva, egy faházzal néztem szembe. Kis otthonos, de kétlem, hogy ebben akárki is lakik. Mögötte egy elég nagy, dús erdő ékeskedik. Az egész egy kb. fél méteres, fehér kerítéssel van lekerítve. Van egy olyan érzésem, hogy megérkeztünk az osztálykirándulásunk helyszínére. Mrs. Trachtenberg nagyon vonzó a szerkójában. Sötétzöld gumicsizma, terepmintás nadrág, ami vagy 5 számmal nagyobb, mint ami kéne rá és egy pink esőkabát, mindez megspékelve egy piros kötött sapkával. Nagyon menő. A szörnyen ízlésesen felöltözött osztályfőnök, körbe-körbe forog és próbál minket magához hívni, kisebb-nagyobb sikerrel.
- Na most már, hogy végre mind figyeltek... a csapatotokkal jelentkezzetek a bejelentkezőpontnál! Ott minden információt megkaptok erről a pár napról és a szükséges felszereléseket is! Érezzétek jól magatok!- És ezzel bevonult a faházikó egyik ajtaján. 

- Rose!- Hallottam magam mögül Justin hangját és abban a pillanatban vagy ezer szemet éreztem magamon, reflexből megfordultam és Justinra néztem, aki addigra már vállamon pihentette kezét- Gyere!- Suttogta
A tömeg úgy nyílt szét előttünk, mint a filmekben. Minden ember tátott szájjal és pislogás nélkül kísérte végig utunkat. Egészen addig éreztem, csak magamon a szemeket amíg az ágak közt el nem tűntünk. 
- Mit szeretnél?- Meredtem rá
- Drága Rose! Te leszel a királynő, végleg!- Állt meg velem szembe
- Miért pont én?
- Mert, okos vagy és tudod, hogyha ne azt csinálod amit én akarok, akkor véged.- Rántott egyet a vállán
- Mi?- Üvöltöttem
- Jól hallottad.- Nyomott neki egy fának és az egyik kezével derekamnál fogva magához rántott

10 megjegyzés:

  1. Úristen nagyon jó*.* mikorra várható a következő?:3 nagyon várom már:$

    VálaszTörlés
  2. Jaaj de imádom<3 Siess a kövivel:DdD

    VálaszTörlés
  3. Basszus ez nagyon jó rész lett :D siess a következővel :*

    VálaszTörlés
  4. Szia most kezdtem csak el olvasni a blogodat és nagyon megtetszett nagyon jó ügyes vagy csak így tovább siess a következővel :-) :-) :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sziia:) köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik!:)

      Törlés