2013. november 29.

2.Fejezet~ Ez nem Manhattan

Még mindig zavar, hogy felkerültem BadGirlre, főleg az, hogy úgy állított be mint valami olcsó ribanc hercegnőt. Nem akarok királynő lenni, nem fogok lefeküdni azzal a piócával és nem vagyok hercegnő sem. Mire jó ez neki? Miért jó, hogy az embereket kihozza a sodrából? Legalább tudnánk, hogy ki ő, lenne kit minden nap agyonverni. Most is itt rohadok, Ryan mellett és Justin előtt. De szerencsére ma már csak ezt kell kibírnom, de a fizika itt még unalmasabb, mivel nem csak mi hanem a tanár sem érti az anyagot. Hogy lehet ilyennek diplomát adni? Szerencsére a kedvenc eszközön az iskolában használatba vetette magát és kicsengetett, igen a csengő a kedvenc tárgyam.

- Rose! Rose!- Kiabált utánam Adele
- Hova mész?
- Esetleg haza?- Mosolyogtam
- Add oda a telód!- Nem kérdeztem, hogy miért csak odaadtam, hiszen bízom Adeleban
- Tessék, most már ha BadGirl posztol, te is látni fogod! Puszi!- És ezzel el is tűnt. Pont ezt szeretném, látni amit ez a nem is tudom, hogy ki összeírogat! Lábaim csak úgy vittek hazafelé a dühtől.

- Anya! Hazaértem!- Üvöltöttem beérve a házba, de választ nem kaptam, csak egy cetlit találtam az asztalon:
" Rose!
Egy új ismerősömmel kávézom! Majd jövök.
Puszi: Anya "

Vagyis egyedül leszek, remek! Felmegyek, tanulok egy kicsit. Indítok el hozzá pár zenét, valahogy ma a P!nk számokhoz van kedvem. Ahogy szedtem elő a könyveim megakadt egy cetlin a szemem, ami biztos, hogy nem az enyém, nem az én kézírásom ékeskedett rajta és úgy gondolom, hogy engem nem Justinnak, Fredonak vagy épp Ryannak hívnak... Az alja le volt szakadva, szóval csak a fele van meg a levélnek. Nem bírom, meg kell néznem!

" Úgyis nekem lesz meg először.
Nem emlékszem, hogy kit kell korrepetálnia... Ryan segítesz nekem?
...
Ugyan már, szép és biztosan jó az ágyban, mondom, hogy nekem lesz meg először. Egy hetet sem adok neki, az ellenállásra...
Szexkirály, nekem egy hét sem fog kelleni!
Én megbaszom még a héten és már azt is tudom, hogy hol...
Na és hol?
A " 


És pont a helyszínnél volt leszakadva az a rohadt levél, de biztosak lehetnek bent, hogy nem fognak megb*szni. Mindegyik undorító. Olcsó utcakölykök. Minden esetre elteszem a levelet. Már csak azt nem tudom, hogy, hogy került hozzám, talán összefogtam a cuccommal együtt amikor épp Ryannél volt a levél, vagy lehetséges, hogy Ryan tette a cuccaimhoz, hogy elolvassam? Nem biztos, hogy nem, aki ezzel a féreggel jóba van, jó ember nem lehet... De tényleg tanulnom kéne...

- Kicsim! Hazaértem!- Üvöltött anyu, nem érdekelt, hogy még nem fejeztem be holnapra a spanyolt, lefutottam hozzá
- Anyu!- Ugrottam a nyakába
- Mi volt ma kicsim?- A szokásos anyai kérdés
- Semmi különös, jóba lettem egy lánnyal, Adelellel. Na és veled mi volt? Kivel is kávéztál?- Próbáltam terelni a témát
- Jajj, csak egy munkatársammal, Trippel.- Mosolygott, de így még sosem láttam mosolyogni, azt hiszem anyám szerelmes...
- Ééééééés, jól néz ki?- Kacsintottam anyára
- Hát nem ronda.- Mosolygott sejtelmesen, igen létezik, anyám szerelmes...- De most megyek aludni, holnap is gyalog kéne menned, ha nem baj! 5-re megyek... Puszi kicsim!- És ezzel el is tűnt, csak egy puszit nyomott a homlokomra. Mit nem mondjak, repesek az örömtől, hogy mehetek megint gyalog.

Mivel befejeztem a spanyolt és ezzel mindent holnapra, elővettem a Notebookomat. Imádom! Ugyan olyan mint az iPhone-om, párba vettük őket és mind a kettő fekete alapon virágos, bordó és vajszínűek a virágok rajt, mint a képeken, de élőben sokkal szebb!
Mikor felértem twittere egy szörnyen meglepő dolgot észleltem, Ryan Butler bekövetett, igen a padtársam Ryan, talán ez mégsem akkora féreg, vagy mégis, de mindegy nem igen tudnak érdekelni. Viszont amikor megláttam, hogy BadGirl mit tett ki, már nagyon felment bennem a pumpa, idejövök az Upper East Sideról Windsor leszármazottként és mindenki rajtam csüng, egyik sem olyan nagy cucc.
" Rose Windsor
Az új üdvöskénkről kaptunk egy képet amint az Upper East Sideon koptatja cipőjét, meglehetősen túlöltözve. Vajon a királyi származás vagy az felsőbbrendűségi érzet miatt van így öltözve? Vagy csak nincs elég esze ahhoz, hogy mit hova szokás felvenni? Vajon a mi utcáinkon is így fog koslatni? Ha tudjátok rá a választ, tudjátok mit kell tennetek!
                                                                                                       #BadGirl "
Komolyan mondom, ez a BadGirl kurva nagynak hiszi magát, ha még az igazi nevével csinálná az egészet... Ennyire mint ő, még az a rohadt levél sem tudott felidegesíteni. Elég! El kell mennem sétálni!

Átjöttem az utcánk végén lévő parkba, ki van világítva és egész szép. Otthon is sokat sétáltam egyedül, ha ideges voltam, ott sem történt soha semmi sem, itt sem fog. Most őszintén, van még egy akkora idióta mint én, hogy este 10-kor egy parkban sétálgat? Kétlem. Vagy mégis... Szembe találtam magam hirtelen egy csomó emberrel, Justin, Fredo és Ryan is köztük volt, na meg az a 3 csaj akiket mutatott Adele reggel.

- Rose Windsor?- Rántott vissza a szöszi csaj, asszem Julien
- Az jó, hogy tudod a nevem. De te ki a fasz vagy?- Kérdeztem lekezelően, mire a fiú társaság hangosan elkezdett "ú"-zni
- Chhhhhh... Engem mindenki ismer, de neked elnézem, hiszen még új vagy. Julien Bess vagyok, a királynő.- Hangsúlyozta ki nagyképűen az utolsó szót. Ilyen nagyképű libát, és még ronda is...
- De jó neked!- Tapsikoltam, amire a fiúk megint "úúúúúúúúúúú"-zni kezdtek, de most már röhögve - Amúgy, a királynők nem szépek általában? És én úgy tudom, hogy a királynői felmenőim közt egyiknek sem volt 17 évesen egy egész seregnyi embere akik már használták az ágyban. Ha rosszul tudom, nyugodtan javíts ki!- Mosolyogtam rá, de a fiú mögöttük már eléggé röhögtek, de Justin folytonosan perverzen vigyorgott rám, gondolom nem megszokott, hogy a " királynőt " akárki beoltja.
- Most vésd jól az eszedbe! Ezt elnézem, de még egy hasonló és kicsinállak! Velem senki sem beszélhet így! Amúgy olvastad BadGirl twittjét? Remélem tetszik, csak neked küldtem. Gratulálok nem volt még ember akit ennyi idő alatt megutáltam volna- Mosolygott rám lenézően. Szóval ő küldte azt a képet BadGirlnek és még utál is, nem érdekel most volt elég ebből a picsából.
- Utálsz? Nagyszerű! Tépj egy sorszámot!Szerezz egy széket, valamelyik szexpartnered is jó lesz.- Mutattam végig a fiúkon.- Ülj le! És várd meg ameddig elkezd érdekelni!- Érzetem, hogy a királynő dől össze, és nem tud mit kezdeni magával így inkább otthagytam. A srácok csak lestek és szóhoz sem tudtak jutni. Ennyit róluk, valószínűleg most már tudják, hogy én nem vagyok könnyű eset...

Már sétálok hazafelé, de valaki követ érzem. Kezdek félni, mi van ha...? Nem! Nem az nem lehet! Biztos csak képzelődöm! Vagy csak egy macska, vagy valami, de biztos, hogy nem követ senki. Vagy mégis? Akkor is max Julien, hogy kikaparja szemem, vagy Justinék, de józanok voltak úgy, hogy biztos, hogy nem fog egyikük sem megtámadni... Max a levélből kiindulva Fredo vagy Justin megerőszakol. Végre itt vagyok az ajtó előtt, de ez a rohadt kulcs nem megy bele a zárba! Félek! Már reszket az egész testem ez mégsem Manhattan, ez egy veszélyes város nekem! A kezem egyre jobban remeg a félelemtől, még inkább, nem tudom a kulcsot a zárba helyezni, ennyi, kész, végem. De már nincs időm félni, már csak annyi időm van, hogy megpróbáljam agyon verni a támadóm, ami lehetetlenség. Valaki megfogta a vállam. Mindkét kezével fogja a vállam, szorosan, szorosan hideg kezeivel szorongatja a vállamat. Félek!





7 megjegyzés: