2013. november 27.

1.Fejezet~ BadGirl

Reggel amikor felkeltem kinéztem az ablakomon és megállapítottam, hogy Chicago tényleg a szelek városa, oltári nagy szél van kint, és a nap sem süt. Első nap, az új iskolában és még a nap sem tud sütni, meg fogok fagyni ameddig odaérek! Anyunak ez az első munkanapja és korábban be kellett mennie így gyalog kell mennem. Kész élmény lesz.

Az új sulimba beérve egyből az igazgatóiba mentem, ezt még viszonylag könnyen megtaláltam. Az igazgatónő Mrs.Stewart adott órarendet, egy térképet az iskoláról, ami nem valami nagy, a régi sulim sokkal nagyobb volt, meg tisztább... De legalább az igazgatónő kedvesebb mint ott volt. Kaptam egy segítőtársat, akivel az igazgatóiból kijövet találkoztam.
- Szia! Biztos te vagy az új lány!- Ölelt meg egy nagy mosoly közepette- Adele Duff vagyok!- Mutatott végén magán, teljesen normálisnak tűnt, csak azt az orrpc-t furcsáltam, nálunk ezért kidobták volna.
- Szia! Igen én vagyok. Rose Windsor vagyok!- Mosolyogtam
- Windsor?- Kiáltott fel, aminek köszönhetően az egész folyosó ránk kapta a fejét
- Igen.- Halkult el a hangom- Leszármazott vagyok.
- Az igen!- Formált "O" alakot a szájából.-Ebben az esetben nagyon vigyázz Juliennel!- Karolt át
- Az meg ki?- Akadékoskodtam
- Nyugi! Mindent megtudsz időben! De most gyere velem!- Húzott maga után

Bejártunk az egész iskolát segített megérteni a térképet is. 
- Maradt még több mint fél óránk!- Nézett rá a telefonjára.- Gyere!- Húzott ismét maga után
Leültünk az iskola büféjébe. Bőr ülések, kanapék mindenhol, de ahogy elnézem ez az ebédlő is egyben, hiszen étlap is van. Kértünk italt magunknak és Adele folytatta a bevezetést az iskola diáktársaságába.
- Vigyázz Juliennel és a csaholóival! De főként Justintól óvakodj! 
- Ki az a Julien?- A szomszéd asztalra mutatott
- Ő. A szőke csaj. 17 éves, de már a fél iskola átment rajta, most Justin tartja partyban, de nem csak őt... Azt hiszi magáról, hogy ő egy királynő mi meg a népe...- A lány egy tipikus nagyképű csitrinek tűnt.
- Őmm... Oks... És Justin?- Körbe nézett és a folyosó felé biccentette a fejét
- Ő. A srác akit több százan körbe állnak. Minden csajnak ő az álma, de ő csak az igazán szépeket fekteti le. A srác rohadt gazdag, az apjának hoteljei vannak világszerte. 
- Nem cucc a gyerek...- Ittam bele a kávémba

- Kit látnak szemeim? Adele, az ajánlatom még mindig áll! De, ahogy elnézem csinálhatnánk 3-asban is.- Mért végig alaposan az a Justin vagy, hogy is hívják
- Ugyan már... Sosem süllyednénk eddig!- Forgatta szemeit Adele
- Cica, vigyázz mert nem sokáig marad rajtad a bugyikád!- Kacsintott rám és önelégülten elsétált

- Ez volt az a hírhedt Justin?- Kérdeztem kigülledt szemekkel
- Ez...
- De hiszem, ez leakar téged fektetni...- Gondolkoztam el
- Nem mondtam, hogy nem akar, de akarjon csak... Úgyse fog, soha. Egyből kerülnék fel BadGirlre... Így is folyton azt találgatják, hogy megvoltam e már a hírhedt Justin Biebernek!
- BadGirl?- Kérdeztem értetlenül
- BadGirl egy twitter fiók, aki a chicagoi iskolák közül, pont a miénkbe jár és tesz ki a pletykákat. Akárki akármit szeretne megosztani a világgal, elküldi BadGirlnek, ő pedig egy kis szerkesztés után ki is teszi, ha elég jónak találja a sztorit. Van, hogy csak akkor teszi ki ha totálisan kiakar akasztani.
- Az durva... És ki is ő igazából?
- Nem tudja senki.
- Értem.- Vágtam egy eléggé érdekes arcot

Adele elvezetett az ofőhöz, akivel mindent meg tudtam beszélni, az első óránk ma úgyis  osztályfőnöki. Az osztályfőnököm Mrs. Trachtenberg. Amikor beértünk az osztályba ültek mind, nálunk az volt a szokás, hogy felállunk és így köszöntjük a tanár(nő)t.
- Jó reggelt gyerekek!- Köszönt az ofő, amire páran egy " Csókolommal ", egy " Jó reggelttel " vagy épp egy olyan kérdéssel válaszoltak, hogy " Minek jött be ", a többiek pedig talán egy intésnyire sem fárasztották magukat.
- Az új osztálytársatok, Rose Windsor. Manhattanből az Upper East Sideról érkezett.- Pakolta le közbe a cuccait a tanárnő
- Ofőnő!- Üvöltött hátulról egy férfi hang. - Az lehetséges, hogy ez a Windsor név nekem valahonnét ismerős?
- Ryan! Ha figyelnél a történelem óráimon azt is tudnád, hogy honnét, bár nálad már az is csoda, ha valamire emlékszel... De ezt inkább elmeséli nektek Miss Rose.- Mutatott rám, szóval ő a töri tanár is egyben
- Több brit uralkodó is a Windsor-házból került ki. Törin több Windsor házi uralkodót is szóba szoktak hozni.
- Ja. Értem.- Egy nem túl meggyőző hangon felelt Ryan.- És akkor neked miért ez a neved?- Istenem, miért ilyen nehéz ezt megérteni, ennyire sötétek még itt sem lehetnek az emberek, vagy mégis...
- Leszármazott, te seggfej!- Mordult rá lekezelően Adele
- Tényleg?- Nézett rám csillogó szemekkel
- Igen.- Mondtam semleges arccal
- Juliennek ez nem fog tetszeni.- Röhögtek fel hátul páran, ami nem igen tudott érdekelni
- Rose, kérlek foglalj helyet, egy neked szimpatikus helyen. Mondjuk Ryan úgyis egyedül ül, tudnál neki segíteni a Windsor-házas uralkodókkal kapcsolatban, legalább azt tudná!- Éreztem a tanárnő hangjában a könyörgést így leültem, Ryan mellé.
- Kösz tanárnő!- Emelte fel a kezét újdonsült padtársam.

- Akkor ezt tisztáztuk. De Justin hol a fenében van már megint?- Csattant fel a tanárnő
- Csá ofőnő!- Lépett be az ajtón az előbb említett személy, a padok közt gyorsan sétált el, és leült a mögöttem lévő padba. Ryan hátra fordult és egy öklössel üdvözölte a szőkés barna hajú, barna szemű "szívtiprót", mellesleg úgy néz ki, hogy haverok, az IQ-juk viszont megegyezhet. Justin egy vöreses barna haj fiú mellé ült le, akivel szintén leöklöztek, a srác csendesnek és rendesnek tűnik. De a külső gyakran csal...
- Hallod, ki az ott melletted?- Kérdezte Justin
- Valami töri személy...- Nem bírtam ki kikellett javítnom ezt a gyökeret
- Windsor- házi leszármazott...- Forgattam hátra fordulva a szemeim
- Ja! Az!- Üvöltött fel a nem túl eszes padtársam
- Windsor-ház?- Nézett rám értetlenül
- VII. Eduárd, VIII. Eduárd is Windsor-házi uralkodó voltak.- Szólalt meg a csendes srác
- És V. György és VI. György is valamint a mostani királynő II. Erzsébet is Windsor- házi leszármazott.- Egészítettem ki a srácot
- Akkor te miért nem ott vagy?
- Nem a legjobb a viszonyom a dédmamámmal...- Sütöttem le a szemem, de nem azért mert szégyellem magam, hanem mert nem akartam, egyikkel sem közelebb kerül, így vissza is fordultam, a tanárnő felé.

- Fredo! Justin! Ryan!- Üvöltött rájuk az ofő, szóval Fredo...- Megköszönném, ha figyelnétek!- Vonta fel a szemöldökét amire ezek a szörnyen értelmes osztálytársaim csak felnéztek. Majd folytatták tovább, a tanárnő sóhajtott egyet és folytatta az órát. Ami tegyük hozzá eléggé unalmas volt...

Itt minden teljesen más, mint Manhattanben... Pc-d tetkód szabadon lehet, nálunk akkor lehetett, ha az igazgató nem vette észre, késhetsz az órákról nálunk az már egy igazgatóiba menet volt, mivel minden tanár késett minimum 5 percet, visszaszólhatsz a tanárnak, nálunk az már egy osztályfőnöki volt, ha nem igazgatói. Mindenki bunkó, udvariatlan otthon mindenki előkelő, udvarias volt, még a beképzelt libák is. Meg ez a BadGirl is... Haza akarok menni! Mondjuk itt sincs rossz házunk, de otthon Manhattanben az Upper East Sideon (Ápper Ist Szájdon) a lakásunk jobb volt.

Nehézkesen de véget ért az első óra. Azt hittem, hogy már sosem lesz vége, kész örökké valósnak tűnt... Kifelé jövet az osztályból mellém csapódott Adele. Pont amikor meg akart szólalni, az egész folyósokat egyszerre üzenete jött, csak nekem nem.
- Mi volt ez?
- BadGirl.- Vette elő a telefonját, amit később elém tartott

"Jó reggelt Picikéim! 
           Képzeljétek ki jött iskolánkba, egy Windsor leszármazott. Délelőtt már lencsevégre is vették, amint Adele Duffal és Justin Bieberrel cseveg. Vajon Bieber lecsap rá? Julien Bess mikor csap le a trónfosztásra alkalmas újoncunkra? Vigyázz magadra hercegnő! Julien akármire képes és Bieber sem hagyja rajtad sokáig a ruháidat!


                                                                                                                        #BadGirl"


10 megjegyzés:

  1. nagyon joooo :333

    VálaszTörlés
  2. NAGYON JÓ *___* SIESS A KÖVIVEL! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm:) a másik blogomba megírom az új részt, és utána írom ezt is! A héten nem megyek suliba, szóval a héten meg lesz remélhetőleg!:)

      Törlés
  3. Hát ez valami nagyon jó.uuu*-* gyorsan köviittt:33 <3

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm:) iratkozz fel és akkor értesülni fogsz egyből az új részekről!:)

    VálaszTörlés