2016. január 3.

Helyzetjelentés

Drága Olvasóim!

Tudom, hónapokra eltűntem erről a blogról, de nem szeretnék most magyarázkodásba kezdeni, inkább térjünk a lényegre.
Már írom a következő részt, talán jövőhéten sikerül publikálnom is! Lassan már Justin és Rose történetének a végéhez közeledünk, előreláthatólag 5-8 fejezet és az epilógus van már csak hátra a ebből a blogból.

Viszont, ha már itt rizsázom meg is ragadnám az alkalmat, ahhoz, hogy egy kicsit hirdessem az új blogjaimat.


1., Happened (http://madridbantortent.blogspot.hu/) -7.Fejezet

A Fly Emirates elnökének személyében nem mást, mint Tim Clarkot ismerhetjük meg, aki történetesen a Clark lányok édesapja. Az ikrek csapongó és példátlan életmódot élnek apjuk pénzén, egészen addig, amíg megtehetik. 
Tim dolgozni küldi lányait két szponzorált futballcsapatához ezzel az egymásért ölni képes testvérpárt szétszakítva. Pep az AC Milánnál, míg nővére, Kate a Real Madridnál próbál szerencsét.

2., The Selected (http://akivalsztott.blogspot.hu/) -2.Fejezet

Egyik reggel Justin Bieber és falkája jellegzetes farkas vonyításra ébred. Egyből tudják, hogy ez mit jelent számukra. Új vérfarkas érkezik a városba, az ő államukba. Nincs más dolguk, mint megtudni ki is ez a személy, megvédeni tőle a települést és lakóit, akár saját és az ellenséges faj élete árán is. Hiszen ezért születtek.

3., More Than Workers (https://nemcsakegymunka.blogspot.com/) -hamarosan indul

Xenia Tchoumi modell és műsorvezető hölgy elszántan küzd a céljai eléréséhez és általában sikerrel is jár. Az orosz nő hideg és eltökélt jellemével könnyen küldi padlóra a számára nem kívánatos személyeket. Rideg és olykor lenéző magatartása megrémiszti az embereket, de akad valaki, aki emiatt csak jobban kezd érdeklődni a nő iránt. Lewis Hamilton a gyökeres ellentéte versenytársa exének, de ez őt egy cseppet sem zavarja.

4., Different (http://masokvagyunk.blogspot.hu/) -hamarosan indul

Sutton Shaw a híres Columbia Egyetem hallgatója, csak úgy, mint barátai. A borsos tandíjat csak a tehetősebb része tudja megfizetni New Yorknak. Sutton egy napon összefut egy hasonlóan tehetős, mégis rejtélyes fiúval. Louis Tomlinson hirtelen a mennyben érzi magát a lány különleges személyiségének köszönhetően. De, a két világ teljesen különbözik egymástól, amit nem csak a család és a barátok állítanak, még a fiatalok is tudják, hogy különbözőek. Sutton élete felhőtlen és hibátlan, míg Louisé tele fájdalommal és titkokkal. De a hibátlan nem létezik, hiszen hiányzik belőle a hiba.


Jó olvasást kívánok nektek és használjátok ki a téli szünet utolsó napját!

Xx Lily Clark

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése